Odkrijte pohodništvo. Doživite naravo korak za korakom.

Gibanje mora biti na Koroškem, v pokrajini gorskih doživetij, vedno na višji ravni – to je naše pravilo gibanja. Med vrhovi in jezeri ste na poti na celotni višinski liniji: v visokogorju, v sredogorskih planotah in na prijetnih ravninah. Vzemite si čas in odkrijte koroško geografijo povsem strateško: višinski meter za višinskim metrom, pot za potjo!

Alpe-Adria-Trail: Od velikega kleka do morja.

Podajte se na pestro, vznemirljivo 750-kilometrsko potovanje po treh deželah in treh kulturah, po Avstriji, Italiji in Sloveniji. Od vznožja veličastnega Velikega Kleka do azurno modrega morja. Ob poti alpe-adria-trail.com/sl/ z nebeškimi razgledi v "rajski vrt".

Prepustite se čudoviti igri narave, alpskim vodnim doživetjem ter navdušujočemu živalskemu in rastlinskemu svetu. Pot vas bo vodila vzdolž jezer, potokov in rek do cilja, Jadranskega morja.

www.alpe-adria-trail.com

Za petami avstrijsko koroški "čarobni" naravi

Gremo ven, narava na sončni strani Alp vas že pričakuje. Kajti na avstrijskem Koroškem boste spet obudili spomine na otroštvo in želje po dogodivščinah sredi slikovite gorske in jezerske pokrajine. Rezervirate lahko 20 različnih doživetij v naravi, ki se jih udeležite skupaj z vodiči Natur Aktiv.

Za petami avstrijsko koroški "čarobni" naravi

Danes danes, 24. July 2024