Logo

Nassfeld-Pressegger See | Lesachtal | Weissensee

Smučarska in naravna arena Koroške. Brezmejni zimski užitek.

Smučarsko središče leži neposredno ob avstrijsko-italijanski meji. 30 najsodobnejših žičnic in vlečnic vam odpre pot do 145 km zasneženih prog vseh težavnosti.

Nassfeld-Pressegger See

Vrhunec smučarskega dopusta v Mokrinah (Nassfeld): Millennium-Express, najdaljša gondolska žičnica v Alpah, ki v 17 minutah prevozi več kot 6.000 metrov dolgo pot iz Ziljske doline (Gailtal) do smučišča. Pri smučarskih užitkih nismo pozabili niti na deskarje: za freestyle deskarje imajo v Mokrinah areno deskanja, snowcrosspark in mogočen snežni kanal (halfpipe). Smučarska in naravna arena Koroška je vsestranski eldorado zimskega športa.
 Raziščite Nassfeld-Pressegger See

Weissensee

Tek na smučeh po 300 km dolgi mreži tekaških prog. Drsalci bodo vijugali po največji z ledom pokriti površini v Evropi – Belem jezeru (Weissensee). 
 Raziščite Weissensee

Lesachtal

Spusti po neokrnjeni naravi – za vse, ki uživajo v turnem smučanju, bo koroška naravna arena odprla vrata v novo dimenzijo! Stran od množic boste namreč v Lesni dolini (Lesachtal) našli pokrajine, kakršne so bile nekoč.
 Raziščite Lesachtal

Family world

Ko sivo postane belo! Če vas in vaše najljubše moti cestna plundra, je za vas pravi cilj – regija Mokrine/Preseško jezero. V Svetu gora in jezer je zima še vedno takšna, kot si jo aktivne družine želijo – snežno bela, lesketajoča in polna dogodivščin. 
 Več informacij

Za vse nastanitve na Koroškem imate garancijo najboljše cene!

Kontakt

NLW Tourismus Marketing GmbH
Wulfeniaplatz 1
9620 Hermagor
Tel: +43 4282 3131
info@nlw.at 
www.nassfeld.at 

aktivieren deaktivieren