Logo

Region Katschberg/Rennweg

Zima v turistični regiji Katschberg-Rennweg je »eno stopničko više« – in sicer med 1.640 in 2.220 metri –, kar pa ne pomeni, da leta visoko.

Tukaj bodo izkušeni smučarji, družine in zimski romantiki našli »prizemljeno« ponudbo, ki navdušuje s privlačnimi cenami smučarskih kart in prenočišč.

Regijo, ki je znana kot idealno smučarsko središče za družine, pa zaradi številnih vrhunskih hotelov cenijo tudi gostje, ki si privoščijo dopust dobrega počutja. Do Katschberga pridemo hitro z vseh strani neba. Naj gre za šport ali wellness, za dopust v dvoje ali z družino – na Katschbergu se bo vaš zimski dopust prelevil v posebno doživetje. Poleg smučanja in deskanja je danes vedno bolj priljubljen tudi tek na smučeh – še posebej na novi višinski stezi. Seznam dejavnosti dopolnjujejo še nočno smučanje, drsanje, vožnja z gumijastim obročem, sankanje, kegljanje na ledu, jahanje in vožnja z vprežnimi sanmi. Ljubitelji narave bodo lahko okolico na svoj način obiskali na pohodih s snežnimi čevlji in s turnim smučanjem.

Za vse nastanitve na Koroškem imate garancijo najboljše cene!

Kontakt

Tourismusregion Katschberg - Lieser-Maltatal GmbH
Katschberghöhe 30
AT - 9863 Rennweg am Katschberg
+43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at

aktivieren deaktivieren